Tuotantotyöntekijä, Wirell Oy, Joensuu - Maailmankarjalaiset

Tule tuotantotyöntekijäksi tehtaallemme!

Olemme joensuulainen, vuonna 2014 perustettu kasvava muovi- ja sähköalan kotimainen perheyritys. Meillä on alalta yli 20-vuoden kokemus. Viimevuoden liikevaihtomme oli yli 1,2 miljoonaa euroa. Valmistamme halogeenivapaita sähköasennusputkia ja putkijohtoja. Tuotteitamme käytetään rakennusteollisuudessa, uudis- ja saneerauskohteisiin.

Tuotevalikoimamme on kehitelty helpottamaan sähköalan ammattilaisten toimintaa, sekä luomaan turvallisuutta rakennusten eri sähköistys ratkaisuihin.

Tuotantotyöntekijänä sinä vastaisit meillä tuotantoprosessimme jatkuvuudesta. Meillä työtehtäväsi ovat monipuolisia ja olet mukana kaikissa tuotannon ja logistisen puolen vaiheissa. Työtehtävät pitävät sisällään tuotantolinjan prosessinhoito töitä mm. tuotantolinjan valmistelun ja raaka-aine tasojen valvonnan. Logistisien työtehtävien alueelle kuuluu tuotteiden pakkaaminen, sekä saapuvan- ja lähtevän tavaran vastaanotto. Trukin käsittelytaidot ovat suuressa roolissa.

Tutkinnot, joista työssä on hyötyä: muovialan-, sähkö- ja automaatioalan tai prosessialan koulutus.
  
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen muoviteollisuudesta ja muovikoneiden käyttämisestä. Etenkin extruusio-tyyppisessä prosessissa, korrugoitujen tuotteiden parissa. Odotamme sinulta kokemusta trukin kanssa työskentelystä. Työ meillä tapahtuu päivävuorossa.

Aikataulu, tehtävään haku ja valintamenettely
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä CV osoitteeseen marja.hyvarinen@wirell.fi
Voit lisätä hakemukseen mahdollisen palkkatoiveesi.

Haku sulkeutuu 28.6.2022 klo 16.00.

Tuotantotyöntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään! Kutsumme sinut haastatteluun sähköpostilla tai puhelimitse.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan työstä, työnkuvasta ja yrityksestä lisää:

Wirell Oy, Toimitusjohtaja: Seppo Hyvärinen p. 040 5109 761
Saat myös lisätietoa yrityksestämme osoitteesta: https://wirell.fi/