Toiminnanjohtaja, Joensuun seudun Leader -yhdistys - Maailmankarjalaiset

Joensuun seudun Leader -yhdistys hakee toiminnanjohtajaa luotsaamaan toimintaa!

Kuka sinua täällä odottaa?

Joensuun seudun Leader –yhdistys on maaseudun kehittämisyhdistys, joka valmistelee hankkeita yhdessä hakijoiden kanssa, kanavoi julkista rahoitusta erilaisille hankkeille ja hakee siinä samalla itsekin rahoitusta maaseutua kehittäviin ja kokeileviin toimiin. Ketterän ja pienen työporukkamme arjessa korostuvat tiimityö ja toisaalta taas itsenäinen tapa toimia. Olemme haluttu yhteistyökumppani, joka ei polje paikallaan, haluamme uudistua ja suunnata katseemme kohti tulevaa.

Mitä tulet löytämään työpöydältäsi ja sen ulkopuolelta? 

Olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pörrää yhdessä henkilöstön, yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajiston kanssa niin kylillä kuin seminaarisaleissa. Tehtävät eivät luonnollisesti rajoitu pörräilyyn. Toiminnanjohtajana eteesi tulevat kaikenlaiset ja välillä ennakoimattomat asiat, tarvittaessa toimit ict-tukena ja siivoat kylätalon kokouksen jäljiltä – vastaat kokonaisvaltaisesti yhdistyksen toiminnasta.

Tätä me sinulta toivomme

Olet henkilö, jolta löytyy järjestöosaamista ja jolla on kokemusta rahoituksen hankinnasta, hajua yritystoiminnasta sekä taloushallinnon ymmärrystä. Pidämme kuitenkin mielessä sen, että myös muu osaaminen ja kokemus on hyvästä. Olet valmis oppimaan, tarttumaan ja selvittämään asioita sekä siedät ajoittain epävarmuutta. Toiveenamme on löytää henkilö, joka ei säikähdä pitkiä ajomatkoja eikä epäsäännöllisiä työaikoja.

Toivomme sinulta hyviä verkostoitumistaitoja, mutta ennen kaikkea etsimme nykyaikaista ja eteenpäin katsovaa luotsaajaa. Keskustelevaa, kuuntelevaa ja innostavaa persoonaa, jonka toiminta perustuu avoimuuteen ja luottamukseen, mutta jolta tarvittaessa löytyy rohkeutta puuttua hankalimpiinkin tilanteisiin. Muita ratkaisevia osaamisalueita ovat esiintymistaidot, maaseutu- ja paikallistuntemus sekä kyky tuottaa sujuvaa tekstiä – tiivistää laajoja kokonaisuuksia pariin mietteeseen. Kansainvälisen toiminnan vuoksi englannin kielen taito on välttämätön. Muu kielitaito on plussaa. Toivomme myös, ettei somemaailma ole sinulle vieras.

Miksi sinun kannattaa valita meidät? 

Tätä pohtiessamme mietimme, ketäpä tällainen huippupesti innostavassa työtiimissä ei kiinnostaisi. Tarjolla on määriteltyjä tehtäviä, mutta osaan työtehtävistä voit itse vaikuttaa omien ideoiden ja osaamisen kautta. Pääset toiminnallasi vaikuttamaan siihen, miltä huominen maaseudulla ja kylissä näyttää yhdessä paikallisten yhteisöjen ja kuntien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Joensuussa, mutta toimimme monipaikkaisesti ja työskentelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen olemme kaavailleet palkkasi olevan 3800–4400 euroa kuukaudessa.

Heräsikö kysymyksiä? Puheenjohtaja Teuvo Mutanen vastaa tiedusteluihin arkisin klo 8–16 numerossa 040 104 6107. Mikäli olet paikallisesta toiminnasta palavasti innostunut johtamiskykyinen kehittäjä ja maaseudun tuntija, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.10.2021 mennessä sähköpostilla: hakemukset@maakaista.fi

Tutustu meihin lisää verkkosivuilla www.joensuunseudunleader.fi.