Tietopalveluasiantuntija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto - Maailmankarjalaiset

Meillä Pohjois-Karjalassa voi tehdä hienon työuran monella alalla. Täällä läsnäolo, lämminhenkisyys sekä arvostus toisia kohtaan näkyy myös työpaikoilla. Työ on merkittävä osa elämää – meillä urapolun voi suunnitella omien tavoitteiden mukaiseksi. Maakunnassamme on monipuoliset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ja toteuttaa itseään. 

Teemme asiat yhdessä. Maakuntaliitolla on tärkeä rooli alueen toimijoiden yhteistyöjohtajana ja tiedon tuottajana. Rakennamme tietopalveluilla elinvoimaista, osaavaa, kestävää ja hyvinvoivaa maakuntaa.  

Haemme joukkoomme tietopalveluasiantuntijaa  

Tule tuottamaan ja jalostamaan tilastotietoa ja tietopalveluja maakuntamme hyväksi. Tietoa, jolla vaikutetaan tulevaisuuteen. Tarjoamme tueksesi asiantuntijoidemme tiedot ja verkostot. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja kehittyä alasi huipputekijäksi. 

Tehtävänäsi on maakuntaliiton tilastotiedon ja tietopalveluiden tuottaminen ja niiden kehittäminen. Keräät tilasto- ja ennakointitietoa, analysoit ja visualisoit niitä sekä jalostat tietoa päätöksenteon tueksi erityisesti kunnille ja keskeisille sidosryhmille. Työskentelet erityisesti aluekehitystietojen ja alue- ja kuntatalouden parissa. Osallistut kuntien tiedolla johtamisen edistämiseen sekä vastaat tilastotietojen tuottamisesta ja jalostamisesta maakuntaliiton verkkoympäristöihin.

Seuraat aikaa ja hyödynnät aiemmin oppimaasi.  Osaat analysoida tietoa ja olet palveluhenkinen.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta tilastotietojen tuottamisesta ja näkemystä niiden hyödyntämismahdollisuuksista. Arvostamme perehtyneisyyttä tilastotyöhön ja hyvää englannin kielen taitoa.   

Innostuitko? No niin mekin. Jätä siis hakemuksesi sähköisesti: pohjois-karjala.fi/tyopaikat ti 3.8.2021 klo 14.00 mennessä. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Maakuntaliitossa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Jarno Turunen, puh. 0400 818 352  ja työsuhteen ehdoista vs. hallinto- ja talousjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 040 544 5671