Ravintolatyöntekijöitä Ravintola Parppeinpirttiin Ilomantsiin - Maailmankarjalaiset

Rekrytoimme ravintolatyöntekijöitä Ravintola Parppeinpirttiin Ilomantsiin.

Ravintola Parppeinpirtin toiminnasta vastaa Tsipaniekka Oy. Yrityksemme on kehittynyt ja kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana merkittävästi. Työllistämme kokoaikaisesti viisi henkilöä ja lisäksi osa-aikaisesti kaksi henkilöä ympäri vuoden. Ravintolamme tarjoaa monipuolisen kattauksen noutopöydästä a’la carteen, a-oikeuksin varusteltuun kesäkahvioon sekä pitopalveluun. Kesätyökautemme ajoittuu pääsääntöisesti kesä-, heinä- ja elokuulle. Työsuhde alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työsuhde kestää 1-4 kk.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja positiivisia ravintolatyöntekijöitä kesäsesongin ajaksi. Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä . Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa ja iloista asennetta työhön!

Tarjoamme vaihtelevia töitä eri alueille mm, tarjoilijoille, sali- ja keittiöapulaisille, tiskareille, leipureille, kokeille ja baarityöntekijöille. Työtehtävät vaihtelevat a’la cartesta sekä buffetista aina kassa- ja baaritarjoiluun. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan, joten myös ilta- ja viikonloppuvuorot tulevat tutuksi ja mahdollisuus ylimääräisiin tunteihin/vuoroihin yleensä järjestyy näin sovittaessa.

Lue lisää ja hae