Process Genius Oy, Joensuu - Maailmankarjalaiset

Projektipäällikkö, tietotekniikka, Process Genius Oy, Joensuu

Selainpohjaisten 3D Digital Twin -ratkaisujen edelläkävijä etsii projektipäällikköä (etätyömahdollisuus)!

Projektipäällikkönä vastaat ohjelmistojen toimitusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta.
Työskentelet tekemisen ja viestinnän solmukohdassa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Keskityt olennaiseen ja et pelkää mennä tarvittaessa kohti vaikeaa.

Projektien arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

Olet etsimämme asiantuntija, jos olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa.

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista:
– projekti- tai palvelujohtaminen ohjelmistoalalla
– prosessien tuntemusta web-ohjelmointi- ja käyttöliittymäsuunnittelusta

Tekninen tausta voi auttaa sinua onnistumaan tehtävässä, mutta se ei ole edellytys.

Sovit täydellisesti osaavaan joukkoomme, jos sinulla tekemisen nälkä ja koet hallitsevasi laajojakin kokonaisuuksia.

Olet positiivinen ja innostava työkaveri, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia eikä hätkähdä vähästä. Itseohjautuvuus on sinulle luontevaa, ja ymmärrät että pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä kaikki prosessit eivät ole vielä valmiiksi mietittyjä.

Projektipäällikön roolissasi olet käyntikortti asiakkaidemme suuntaan, ja mahdollistat myynnin keskittymisen myyntiin, ja ohjelmistopuolen keskittymisen kehitystyöhön.

Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä voi edellyttää asiakasprojektien myötä myös jonkin verran matkustamista.

Process Genius on kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyritys. Vastaamme asiakastarpeisiin esimerkiksi prosessi- elintarvike- sekä valmistavan teollisuuden puolella. Toimitamme myös mallinnus ja konfigurointiratkaisuja eri toimialoille.

Process Geniuksella on toimistot Joensuussa ja Helsingissä. Voit tehdä työtä myös etäyhteydellä, kunhan olet ajoittain valmis matkustamaan Joensuuhun päätoimistollemme.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, sekä vapaa-ajan aktiviteetteja. Plussana saat kattavat työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2021 mennessä osoitteeseen: tiina.hartikainen@processgenius.fi.. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä, tiimistä tai Process Geniuksellä työskentelystä antavat Sami Auvinen (sami.auvinen@processgenius.fi) ja Mikko Myyry (mikko.myyry@processgenius.fi).