Premetec Production Oy, CNC-koneistaja, Outokumpu - Maailmankarjalaiset

Premetec Production Oy hakee ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Outokumpuun

Premetec Production Oy on vakaa ja vahva, täysin kotimainen teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys. Valmistamme ja myymme metalli- ja muovituotteita sekä kokoonpanopalveluitamme kansainvälisille asiakkaille. Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen.

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 35
metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Millaista osaajaa tarvitsemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta joko CNC-sorvauksesta ja/tai jyrsinnästä ja ohjelmointitaitoa. MasterCam- ja automaatio osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää myös hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa. Sinulla on myös halua kehittyä ja oppia uutta sekä positiivinen asenne työntekoa kohtaan.

Mitä tarjoamma?

Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä, saat mukavan työporukan ympärillesi, sekä hyvät- ja kattavat työterveys ja vakuutuspalvelut sekä liikuntaedut.

Työpaikka sijaitsee Outokummussa. Vireä, elinvoimainen, kehittyvä ja luonnonläheinen Outokummun kaupunki on noin 7 100 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, VT 9:n varrella; maanteitse meiltä on matkaa maakuntakeskus Joensuuhun vain n. 45 km ja naapurimaakunnan puolelle Kuopioon n. 90 km.

Outokumpu on tunnettu mm. vankasta, kansallisesti merkittävästä kaivoshistoriastaan ja teollisista perinteistään, kauniista luonnostaan, rikkaasta kulttuuritarjonnastaan sekä poikkeuksellisen hyvistä lähiliikunta- ja harrastusolosuhteistaan. Outokumpu on myös erittäin lapsiystävällinen paikkakunta; upouusi Kummun koulun kampusalue ja koulukeskus mahdollistavat yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta peruskoulun loppuun samassa, nykyaikaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Viihtyisä asuinympäristö, mutkattomasti saavutettavat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta, yrittäjä- ja yritysmyönteisyys, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ystävälliset ihmiset sekä upea, rauhallinen luonto.

Hae työpaikkaa jo tänään

Mikäli kiinnostuit ja haluat olla osana mukavaa ja viihtyisää työyhteisöämme, voit lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen johanna.linna@premetec.fi. Laita sähköpostiin otsikoksi hakemus.