Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, Joensuu - Maailmankarjalaiset

INTOHIMONAMME ON ONNISTUA KANSSASI

Me PKS Sähkökaupassa uskomme valinnanvapauteen, läpinäkyvyyteen ja markkinaehtoisuuteen. Pidämme sen minkä lupaamme. Teemme vastuullisesta sähkönkäytöstä vastustamatonta. Mahdollistamme kaikille sen, mikä yleensä suodaan vain suurasiakkaille.

Haemme Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:lle Joensuuhun markkinointipäällikköä vastaamaan PKS Sähkökaupan markkinoinnista.

Tunnistat brändin merkityksen liiketoiminnassa ja hallitset markkinoinnin vaikutuskeinot, välineet ja kanavat. Hallitset strategisen ajattelun ja osaat viedä sen suunnitelmiksi ja käytännön toiminnaksi.

Luontainen tapasi toimia perustuu sujuvaan yhteistyöhön niin talon sisällä kuin ulkopuolisten kumppaneiden kanssa. Osaat valjastaa yhteistyöhön parhaat voimat ja saada esimerkilläsi heistä parhaan irti.

Sinulla on taito vaikuttaa ihmisiin omalla persoonallasi ja viestinnälläsi. Kirjallinen viestintä on yksi vahvuuksistasi ja olet valmis laittamaan itsesi likoon koko joukkueen puolesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta markkinointistrategioiden luomisesta. Lisäksi omaat riittävän kokemuksen jollakin markkinoinnin keskeisellä osa-alueella.

Teemme työtä tosissamme, mutta rennossa ilmapiirissä. Tässä porukassa saat vapaat kädet luoda jotakin uutta. Kämmejäkin tulee, mutta se kuuluu asiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tomi Turunen, 050 5559267 tai tomi.turunen@pks.fi.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme.

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 10.11.2020 osoitteessa https://pks.fi/pks/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/

PKS Sähkökauppa kuuluu Pohjois-Karjalan Sähkö Oy -konserniin. Teemme valtakunnallista sähkökauppaa Pohjois-Karjalasta käsin. Myymme sähköenergiaa yli 70.000 asiakkaalle ja Sähkökaupan liikevaihtomme oli viime vuonna 50 miljoonaa euroa.