Pohjois-Karjala hakee heimopäällikköä - Maailmankarjalaiset

Pohjois-Karjala hakee heimopäällikköä

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto hakee heimomme arvomaailman jakavaa

maakuntajohtajaa

Pohjois-Karjalan vahva identiteetti, sosiaalisuus ja älykäs sopeutuminen ovat karjalaisten kauppamiesten ja siirtolaisten perua. Näistä syistä heimomme on Suomen vahvin ja laajimmalle levinnyt.

Yhteisöllisyytemme on aina perustunut juurekkuudelle, mutta myös uuden rakentamiselle. Kuljemme rohkeasti omia polkujamme, haemme uusia yhteistyömuotoja ja bisnesmahdollisuuksia. Täällä merkityksellistä työuraa voi luoda omalla sykkeellä ja valita, mihin oikeasti haluaa aikansa käyttää.

Hyväntahtoisuutemme on sekoitus avoimuutta, lempeyttä ja uteliaisuutta – meillä on aina aikaa tuttavalliselle jutustelulle. Koko maakunnan tavoite on, että kukaan ei jää yksin.

Tunnetko paloa Pohjois-Karjalan kehittämiseen ja edunvalvontaan? Oletko intohimoinen yhteistyöjohtaja, joka hyödyntää sujuvasti verkostoja ja puhuu muut puolelleen? Tartutko ilolla uuteen ja rohkaiset muitakin uudistumaan? Osaatko luovia yllättävissäkin tilanteissa ja vaihdat tarvittaessa farkut verkkarihousuun? Oletko valmis laittamaan itsesi likoon maakuntamme puolesta niin, että ”Karjalasta kajahtaa”?

Innostuitko? No niin mekin. Lähetä siis Pohjois-Karjalan maakuntavaltuustolle osoitettu hakemus maakuntaliiton toimistoon 28.2.2020 klo 14.00 mennessä osoitteella Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Siltakatu 2, 80100 JOENSUU tai sähköpostitse kirjaamo@pohjois-karjala.fi.

Virkaan valittavalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää käytännön kokemusta maakuntaliiton toimialaan kuuluvissa tehtävissä, nykyaikaista henkilöstöjohtamistaitoa, julkishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta, kansainvälisiä toimintavalmiuksia ja vankkaa yhteistyökykyä.

Lisäksi virkaan valittavalta edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään 1.1.2021 alkaen. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virasta laaditaan johtajasopimus. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja virasta antavat

maakuntavaltuuston puheenjohtaja Seppo Eskelinen puh.  050 514 3350 ja
maakuntahallituksen puheenjohtaja Hanna Huttunen puh. 050 514 3582

Pohjois-Karjala kuvituslogo