Oisit sie meijjä uus Developer-ystävä Joensuuhu? - Maailmankarjalaiset

Oisit sie meijjä uus Developer-ystävä Joensuuhu?

Kiinnostavatko monipuoliset asiakasprojektit ja haasteiden voittaminen? Sytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa?

Etsimme nyt tiimipelaajaa isolla T:llä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme, näkee etätyöskentelyn mahdollisuutena ja jolta löytyy myös innostusta liidata esimerkillään Exovea kohti kasvua kotikaupungissaan. Oletko sinä “versodevaajamme” starttaamaan ja rakentamaan Exoven tarinaa kotikulmillasi? Lue alta lisää meistä ja avoimesta paikasta!

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset laittamaan asiantuntijuutesi likoon asiakkaiden hyväksi. Ympärilläsi on liuta web-kehittämisen ammattilaisia auttamassa sinua ja pääset osaltasi tukemaan projektitiimiäsi matkalla onnistumiseen. Yhdessä tiimin kanssa tehtävääsi kuuluukin asiakkaiden teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja opastaminen, jotta asiakas pystyy tekemään parhaita ratkaisuja omalle bisnekselleen. JavaScriptin ja/tai Drupalin julkaisujärjestelmän maailma on sinulle tuttua eikä sukelluksessa muidenkaan teknologioiden pariin ole mitään uutta.

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän kanssa, mutta se sisältää myös yrityksen sisäisten asioiden kehittämistä. Osaltasi pääset myös vaikuttamaan millaiseksi Exove muodostuu Joensuussa, sillä toivomme Exoven lujittavan jalansijaansa kotikaupungissasi juuri sinun avullasi. Työtä meillä tehdään toimistolta tai etänä ja viestit sekä vitsit lentelevät ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken.

Normiviikkoon Developerina Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen
  • Sprintin suunnittelu/Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologiademo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos olet jo muutaman vuoden verran toiminut full-stack devaajana JavaScriptin parissa ja ymmärrät asiakkaan teknisiä tarpeita. Arvostamme kokemustasi ja tietämystäsi Reactista, Vuesta, Angularista sekä Nodesta. Osaaminen PHP:sta ja julkaisujärjestelmistä, kuten Drupalista tai WordPressistä on plussaa.
Työskentely meillä tapahtuu Agilen tavoilla, joka on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ideaa. Myöskään ajatus tiimityöstä ei nostata sinulla karvoja pystyyn.

Toivomme “versodevaajamme” olevan henkilö, joka ei kaihda vastuuta ja omaa vahvat kommunikaatiotaidot sekä näkymyksellisyyttä organisaation sekä asiakkaiden suuntaan. Tärkeänä pidämme myös halukkuuttasi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta. Odotamme jo innolla pääsevämme tutustumaan sinuun!

Hae täältä

Psst. Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pyritään pitämään mahdollisimman pian. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Kuulostaako kiinnostavalta, mutta ei ihan se suunta mitä haet urallesi? Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa www.exove.com/fi/tyopaikat/