Muovisola, Polvijärvi - Maailmankarjalaiset

Muovisola Oy hakee TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Muovisola Oy on muovituotteiden ruiskuvaluun erikoistunut yritys. Toimimme Polvijärvellä, rauhallisen luonnon keskellä. Erikoisosaamistamme ovat ruiskuvalu-, merkkaus- ja kokoonpanopalvelut, joilla Muovisola on kasvanut kahden hengen perheyrityksestä 30 henkeä ja useita alihankkijoita työllistäväksi korkean teknologian yritykseksi.

Työtehtävät

Tuotantopäällikkönä vastaat ruiskuvalutuotannon ja kokoonpanon hallinnoinnista, ruiskuvalutuotannon automaation kehittämisestä ja kehittämisprojekteista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta ainakin viisi vuotta vastaavista tehtävistä ja henkilöjohtamisesta. 

Tuotantopäällikön rooli on yrityksemme toiminnan ja tuloksen kannalta hyvin keskeinen. Tehtävässä vastaat tuotannon suunnittelusta, valvonnasta ja laadusta. Sinulla on ymmärrystä tuotantoprosesseista ja kokemusta erilaisten projektien läpiviemisestä. Tuotantopäällikkönä vastaat siitä, että tuotannon työntekijät tekevät työtä laadukkaasti ja tuloksekkaasti.

Oletko sinä sopiva hakija?

Työssä pääset konkreettisesti vaikuttamaan yrityksen menestymiseen ja käytettävän teknologian tasoon. Yrityksemme organisaatio on kevyt, päätöksenteko nopeaa ja jouhevaa. Tehtävä edellyttää kärsivällistä, systemaattista, analyyttistä ja sinnikästä luonnetta, sekä halua ja kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen ongelmanratkaisutyöhön.  

Yrittäminen maaseudulla luo erityisen ilmapiirin työpaikalle ja henkilöstön viihtyvyys on meillä ollut aina erinomaisella tasolla. Työ edellyttää sujuvaa vuorovaikutusta oman henkilöstön kesken sekä ystävällistä ja ammattimaista kommunikointia asiakkaiden ja alihankkijoiden suuntaan.

Meillä toisen sukupolven perheyrittäjillä on jatkuvan kehittämisen ja tulevaisuuteen katsomisen palo. Alati kasvava medical-ala luo paljon kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja huipun työtiimin työssä menestymiseen.

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 4.6.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen  mikko.kontkanen@muovisola.fi

Valintamenettely

Tuotantopäällikön valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään! Kutsumme haastatteluun.