Mekaniikkasuunnittelija, AMT-Systems Oy, Polvijärvi - Maailmankarjalaiset

AMT-SYSTEMS OY hakee

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA (AUTOMAATIO)

Polvijärvellä sijaitseva AMT-Systems Oy suunnittelee ja valmistaa automaatiolaitteita ja -koneita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Vahvuuksiimme kuuluu joustavuuden ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi erinomainen tiimihenki. Asiakkaamme koostuvat sekä suurista kansainvälisistä yrityksistä että pienistä paikallisista yrityksistä.

Työtehtävät

Etsimme vahvistusta kasvavaan 7 hengen automaatiotiimiimme ja nyt on pätevälle mekaniikkasuunnittelijalle mielenkiintoisia töitä tarjolla. Meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi osallistumaan yrityksen kehittämiseen. Työtehtävät koostuvat koneiden ja laitteiden suunnittelusta, joten tehtävässä menestyminen vaati vahvaa kokemusta ja näkemystä teollisuuden automaatiolaitteiden suunnittelusta.

Arvostamme itsenäistä ja tuloksellista työskentelyotetta sekä riittäviä sosiaalisia työelämän taitoja. Tarjoamme sinulle mahtavan työilmapiirin ja koko tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä vaikuttaa omien työskentelytapojen lisäksi myös koko tiimimme toimintaan. Toimenkuvaa on mahdollista säätää valitun henkilön osaamisen sekä oman tahtotilan mukaan.

Onko tässä sinun seuraava siirtosi?

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV  31.8.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen  info@amt-systems.com.

Valintamenettely

Mekaniikkasuunnittelijan valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään! Kutsumme haastatteluun.

Lisätietoja                             

  • Työnkuvasta ja yrityksestä: Mikko Malinen p. 0503212153