Kuntatekniikan päällikkö, Polvijärvi - Maailmankarjalaiset

Haemme joukkoomme kuntatekniikan päällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen.

Kuntatekniikan päällikkö vastaa kuntainfrastruktuurin, kuten vesihuoltolaitoksen ja kaukolämpölaitoksen toiminnasta sekä kunnan kaavateiden, puistojen, ulkoilureittien ja liikuntapaikkojen kunnossapidosta.

Tehtäviin kuuluu lisäksi kunnallisteknisten suunnitelmien laatimista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa. Kuntatekniikan päällikkö tulee toimimaan noin kymmenen henkilön esimiehenä ja teknisen johtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tai teknikon tutkinto tai vastaava tutkinto. Ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi hyviä yhteistyö-, viestintä-, ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää ICT-osaamista. Eduksi katsotaan hyvä perehtyneisyys alan työtehtäviin ja kokemus esimiestehtävistä. Oman auton käyttö on tehtävässä välttämättömyys.

Tehtävään on mahdollisuus sisällyttää kunnan työsuojelupäällikön tehtävät.

Virka on haettavana Kuntarekryssä 26.11.-14.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja
http://www.polvijarvi.fi