Kulttuuriasiantuntija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto - Maailmankarjalaiset

Meillä Pohjois-Karjalassa voi tehdä hienon työuran monella alalla. Täällä läsnäolo, lämminhenkisyys sekä arvostus toisia kohtaan näkyy myös työpaikoilla. Työ on merkittävä osa elämää – meillä urapolun voi suunnitella omien tavoitteiden mukaiseksi. Maakunnassamme on monipuoliset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ja toteuttaa itseään.

Teemme asiat yhdessä. Maakuntaliitolla on tärkeä rooli alueen toimijoiden yhteistyöjohtajana. Kulttuuri on asia, joka innostaa ja kokoaa toimijoita saman ajatuksen ääreen. Kun Pohjois-Karjalasta kajahtaa, se kyllä huomataan!

Haemme osa-aikaista kulttuuriasiantuntijaa vauhdittamaan alan kehitystä                               

Tule luomaan kulttuurialasta kukoistava Suomen sosiaalisimpaan maakuntaan. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja valjastaa omat vahvuutesi ja verkostosi maakunnan kulttuurityön hyväksi. Tarjoamme tueksesi aktiivisen ja asiantuntevan työyhteisön.

Tehtävänäsi on Pohjois-Karjalan kulttuurin edistäminen ja siihen liittyvien suunnitelmien yhteensovittaminen, sidosryhmäyhteistyö, verkostojen koordinointi, edunvalvonta, alan kehityksen seuranta ja uusien aloitteiden tekeminen. Toimit maakuntaliiton rahoittamien kulttuurialan hankkeiden vastuuhenkilönä ja vastaat kotiseutu- ja kyläasioista. Tehtävä on osa-aikainen (50 %) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme myös perehtyneisyyttä kulttuuritoimialaan, maakunnan kulttuuritoimijoiden tuntemusta ja kiinnostusta alaa koskevaan pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt sujuvasti toimimaan englannin kielellä.

Innostuitko? No niin mekin. Jätä siis hakemuksesi sähköisesti: pohjois-karjala.fi/tyopaikat ke 9.6.2021 klo 14.00 mennessä.

Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Maakuntaliitossa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluekehityspäällikkö Eira Varis, puh. 050 307 4806 ja työsuhteen ehdoista vs. hallinto- ja talousjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 040 544 5671