Kahvilamyyjä, Heinosen Leipomo Oy, Joensuu - Maailmankarjalaiset

Kahvilamyyjä, Heinosen Leipomo Oy, Joensuu

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Kiinnostaako työ herkullisten leivonnaisten ja lounaiden parissa? Tarjoamme Sinulle työtä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ sijaitsee Joensuussa kahvila Kanervalassa (os. Vanamokatu 36) hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-la klo 05-18 välillä.

Edellytämme
– Aiempaa kokemusta ruoanlaitosta!
– Ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta
– Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
– Hygieniapassia
– Mahdollisuutta työskennellä myös iltapainotteisesti
– Ravintolakokin koulutusta tai aiempaa kokemusta alan töistä

Työ on asiakaslähtöistä, ja saat iloisella olemuksellasi asiakkaat nauttimaan ihanista kahvilaelämyksistä sekä suussa sulavan herkullisista lounaista. Työtehtäviin kuuluu erilaisia vuoroja, joissa pitää omatoimisesti avata/sulkea kahvila, valmistaa vitriinituotteita sekä lounaskeittoja, paistaa pizzoja, huolehtia salaattibuffetista sekä kahvilan siisteydestä ja huolehtia asiakkaiden viihtyvyydestä.

Jätä hakemus sähköpostitse rekry@heinosenleipomo.fi. Liitä mukaan CV:si ja yhteystietosi – haastattelemme hakijoita myös haun voimassaoloaikana. Etsimme kahvilatyöntekijää kokoaikaiseen työhön ja täytämme työpaikan heti kun sopiva henkilö löytyy. Jätä hakemus jo tänään!