JTV Sähkö Oy, Liperi - Maailmankarjalaiset

JTV Sähkö Oy hakee

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

JTV-Sähkö Oy on sähkö-/automaatiosuunnitteluun ja erilaisten laitteiden ja koneiden ohjaukseen, huoltoon sekä langattomaan hälytyksien ja ilmoituksien siirtoon erikoistunut yritys. Lisäksi edustamme ENORDO kotiautomaatio/kiinteistönhallintajärjestelmää, joka tekee asumisesta huolettomampaa, edullisempaa ja mukavampaa. Kasvumme tueksi haemme tiimiimme teknistä myyjää.

Työtehtävät

Vahvistamme Enordo -myyntiämme ja haemme joukkoomme aktiivista ja oma-aloitteista teknistä myyjää. Päätehtäväsi on Enordo kotiautomaatio/kiinteistönhallintajärjestelmän myynti eri asiakasryhmille. Työ on liikkuvaa itsenäistä asiakastyötä.

Oletko sinä sopiva hakija?

Sinulla on sähkö- tai automaatioalan ammatillinen koulutus sekä myyntikokemusta. Edellytämme teknistä osaamista, jotta ymmärrät asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tuotteidemme tuomaa lisäarvoa. Työ on liikkuvaa, joten sinulta löytyy ajokortti. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja autat asiakasta löytämään hänelle sopivan tuotteen. Sinä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Arvostamme tavoitteellista työskentelytapaa. Tarjoamme sinulle erittäin laadukkaan tuotteen ja laajan asiakaskunnan. Pääset mukaan kehittämään tuotteitamme ja olet tärkeä osa tiimiämme. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan (kk-takuupalkka + myyntibonus), tiimin tuen myyntityöhösi sekä alati kasvavan asiakaskunnan.

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 12.3.2021klo 16.00 mennessä osoitteeseen jouni.vanska@jtv-sahko.fi
Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”myyjä”.
Jouni Vänskä, puhelin 044 5706501

Valintamenettely

Työntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut voidaan aloittaa heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Kutsumme haastatteluun.

Lisätietoja