Isäntä tai emäntä Huoneistohotelli Lietsuun - Maailmankarjalaiset

Isännäksi tai emännäksi Huoneistohotelli Lietsuun kesäksi ja kenties pidemmäksikin aikaa!

Huoneistohotelli Lietsussa myö välitetään asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme. Haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja yksilöllisesti. Suurella sydämellä otamme vieraamme vastaan, ylpeitä ja onnellisia olemme karjalaisuudesta sekä paikallisuudesta. Myö tehdään asiat nohevasti – se on sitä arjen innovatiivisuutta!

Palvelemme Joensuun keskustassa entisessä postitalossa Pielisjoen äärellä.

Toivomme löytävämme iloisen isännän tai emännän aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi alkaen mahdollisimman pian ja ainakin syyskuun loppuun asti. Ehkäpä sie asetut meille pysyvästikin?

Lietsussa myö palvellaan aamusta iltaan erityisesti suomen ja englannin kieliä taitaen, mutta muukin kielitaito piässöö käyttöön. Työpäivän aikana meillä kerkiää niin tupaan vieraiden pariin, kuin keittiöön hellan ääreen. Digitaalisia järjestelmiä pyöritämme sujuvasti, puhelinta emme pelkää ja usein heilutamme rättiä. Pulmat myö ratkaistaan ja kaikessa autetaan. Tomera immeinen kyllä oppii!

Pikkupräntti: Työsuhde ja palkkaus TES:n mukaan. Hakemukset ansioluettelon kera pyydämme osoitteeseen helena@lietsuhotel.fi. Haastatteluja sovimme pikapuolin ja teemme valinnan heti sopivan löytyessä. Haluamme tietää millainen olet, mitä olet touhunnut ja mistä innostut! Kerrothan valmiudestasi koko- tai osa-aikaiseen työskentelyyn.

Lisätietoja voipi kysellä:
Helena Puhakka-Tarvainen, puh. 050 541 7289 tai Maria Saastamoinen, puh. 050 568 9242.