Hotelli Pogostan Hovi, Ilomantsi - Maailmankarjalaiset

Hotelli Pogostan Hovi hakee

HOTELLITYÖNTEKIJÄÄ

Täysin uudistuneessa Hotelli Pogostan Hovissa Ilomantsissa majoitut huolettomasti ja nautit pohjoiskarjalaisesta vieraanvaraisuudesta! Hotelli sijaitsee aivan kuntakeskuksen ytimessä. Hotellissa on 18 huonetta ja majoituspaikkoja on 44. Haemme nyt hotellityöntekijää hotellin monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtävät

Hotellityöntekijän työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu vastaanotto-, majoitus- ja ravitsemuspalveluissa toimiminen.

Oletko sinä sopiva hakija?

Toivomme sinulta monipuolista osaamista ja aiempaa kokemusta hotellialalta. Meille on tärkeää, että olet valmis tekemään kaikkea hotellin toimintaan liittyvää työtä. Meillä pääset tekemään hotellityön koko laajan skaalan markkinoinnista vastaanottotyöhön, aamiaisen esillepanoon ja siivoukseen. Sinä et pelkää tehdä työtä ja pystyt olemaan asiakaspalvelun ammattilainen ja tiimipelaaja kiireessäkin. Sinä olet sosiaalinen ja pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa myös

englanniksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta ja yrittäjämäistä ajattelutapaa. Tarjoamme sinulle vastuuta ja pääset omalta osaltasi kehittämään hotellin toimintoja. Tuemme sinua oman osaamisesi kehittämisessä. Autamme asunnon löytämisessä, jos muutat Ilomantsiin.

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 12.3.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen osuu.hakemukset@businessjoensuu.fi Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Hotellityöntekijä”.

Valintamenettely

Työntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään. Kutsumme haastatteluun.

Lisätietoja