Haemme heimopäällikölle toista kättä - Maailmankarjalaiset

Meillä Pohjois-Karjalassa voi tehdä hienon työuran monella alalla – ja omalla tavalla. Työ on merkittävä osa elämää, mutta miksi et suunnittelisi urapolkuasi omien arvojesi mukaiseksi? Täällä läsnäolo, lämminhenkisyys sekä arvostus toisia kohtaan näkyy myös työpaikoilla. Maakunnassamme on monipuoliset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ja toteuttaa itseään työn ulkopuolellakin. 

Teemme asiat yhdessä. Maakuntaliitolla on tärkeä rooli alueen toimijoiden yhteistyöjohtajana. Tulevaisuusrahaston kautta vauhditamme maakunnan henkistä ja taloudellista kehitystä ja toimeliaisuutta.

Haemme heimopäällikölle toista kättä

Maakuntajohtaja Markus Hirvosen molemmat kädet ovat paikallaan, mutta ne eivät riitä kaikkeen. Johdon sihteerin sijaisena toimit toisena kätenä, tutkaparina, ketjukaverina… mitä näitä nyt onkaan. Samalla pääset toteuttamaan järjestelmällistä minääsi ja vaikuttamaan maakunnan toimeliaisuuteen hallinnoimalla Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahastoa.

Johdon sihteerin roolissa osallistut kokousten järjestelyihin, toimit maakuntaliiton johtoryhmän sihteerinä, hoidat hallinnon tukitehtäviä ja laitat maakuntajohtajan matkat kohdalleen. Saat tapahtumat ja tilaisuudet toimimaan.

Tulevaisuusrahaston hallinnoijana voit kutsua itseäsi sijoittajaksi – sijoitat maakunnan hyväksi. Rahoitamme erilaisia kehittämis- ja selvityshankkeita sekä maakunnan edunajamiseen, markkinointiin ja näkyvyyteen liittyviä hankkeita. Hoidat rahoitusneuvottelut hanketoimijoiden kanssa tyylikkäästi, opastat rahoitus- ja maksatusasiat seikkaperäisesti sekä valmistelet päätökset jämptisti.

Yksinään näiden asioiden parissa ei tarvitse pähkäillä. Tukenasi on laaja joukko eri alojen asiantuntijoita.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme palveluhenkistä otetta ja tehtäviin liittyvää työkokemusta. Sijaisuuden kesto on 8.11.2021–30.9.2022.

Innostuitko? No niin mekin. Jätä siis hakemuksesi sähköisesti: pohjois-karjala.fi/tyopaikat 26.9.2021 klo 24.00 mennessä.

Toimen palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Maakuntaliitossa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johdon sihteeri Anni Varis, p.050 307 9733, anni.varis.pohjois-karjala.fi ja työsuhteen ehdoista vs. hallinto- ja talousjohtaja Jarmo Heiskanen, puh. 040 544 5671, jarmo.heiskanen@pohjois-karjala.fi