Endomines, Ilomantsi - Maailmankarjalaiset

Haluatko mukaan edistämään kestävää kullantuotantoa?

Tule ENDOMINES Oy:lle KAIVOSMITTAAJAKSI

Endomines on ketterä ja moderni kaivosyhtiö, joka harjoittaa kultamalmin etsintää ja kaivostoimintaa Suomessa sekä Yhdysvalloissa. Pyrimme kasvattamaan yhtiön arvoa kehittämällä omistamistamme esiintymistä taloudellisesti kannattavia kaivoksia, joissa noudatetaan kestävän kaivostoiminnan periaatteita.

Meillä on malminetsintälupia Itä-Suomessa koko Karjalan kultalinjan kattavalle alueelle sekä kaivosluvat useisiin kohteisiin tällä alueella. Karjalan kultalinjalla toimii Pampalon maanalainen kaivos, jossa syväjatkeen kehitystyö alkaa huhtikuussa 2021.

Haemme kaivosmittaajaa Pampalon kaivokselle.

Työtehtävät

Työtehtäväsi sijaitsee Pampalon maanalaisella kaivoksella Ilomantsissa. Kaivosmittaajana sinulla on keskeinen asema monien kaivoksilla toimivien ammattikuntien työtehtävien suorittamisessa. Mittaajana teet merkintä- ja kartoitusmittauksia, tilavuuksien määrityksiä, kaivoskarttojen päivittämistä ja mittaustietokantojen ylläpitoa. Työ sisältää louhintakohteiden ja perien paikoilleen mittauksen, perien ja louhosten kartoituksen sekä muut mittaukseen liittyvät tehtävät. Kaivosmittaajana tuotat informaatiota suunnittelutyön eri osa-alueille.

Oletko sinä sopiva hakija?

Sinulla on sopiva ammatillinen koulutus maanmittausalalta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä maanalaisesta mittauksesta, mutta voimme myös kouluttaa sinut kaivosalan ammattilaiseksi, jos olet jo maanmittausalan ammattilainen.  Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, koska olet tärkeä osa kaivoksemme toimintaa. Pystyt toimimaan maan alla eikä sinulla ole ahtaanpaikankammoa.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen, hyvän ja turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Paikka

Pampalontie 11, 82967 HATTU

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 30.4.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen seppo.tuovinen@endomines.com Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ” kaivosmittaaja”.

Valintamenettely

Työntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään. Kutsumme haastatteluun.

Lisätietoja