Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes - Maailmankarjalaiset

Matkailijavirran kasvaessa Bomballe tarvitaan lisää iloisia matkailualan ammattilaisia

Tulemme palkkaamaan projektin edetessä uusia bombalaisia mukaamme matkalle. Laajennusosan valmistuessa lisätyövoiman tarve on arviolta 25-35 henkilöä hotellin vaihteleviin tehtäviin. Oletko sinä hakemamme tarjoilija, kokki, kerroshoitaja tai vastaanottovirkailija? Haluatko sinä olla kanssamme mukana kehittämässä uudistuvaa Bombaa? Seuraa ilmoitteluamme avautuvista paikoista tai laita avoin hakemuksesi meille jo nyt osoitteeseen sanna.tenhunen@sok.fi

Bomballe investoidaan 16 miljoonalla 93 uutta huonetta, kokoustiloja ja ravintola.

Pielisen kuvankauniit maisemat Nurmeksen sydämessä kutsuvat luokseen – elämyksellisempinä kuin koskaan. Uudistuvan Break Sokos Hotel Bomban tuleva laajennusosa kätkee sisälleen 5 kerroksessa yhteensä 93 upeaa huonetta vastustamattomalla järvinäköalalla, modernit tilat kokouksille sekä täysin uuden ravintolan. Kaikkien 93 upean superior-huoneen erikoisuutena tulee olemaan lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, joista avautuu huikea näkymä vain muutaman kymmenen metrin päässä välkehtivään Pielisen alati vaihtuvaan ja ainutlaatuiseen järvimaisemaan. Lisäksi kylpylähotellin nykyiset huoneet sekä kokous- ja aulatilat saavat uutta, raikasta henkeä. Uudistustyöt aloitamme alkuvuonna 2021 ja uudisosa valmistuu keväällä 2022.

Tulevaisuudessa Bomban alueella on entistä enemmän tekemistä kun Villi Pohjola aloittaa ohjelmapalvelutoiminnan 15.12.2020. Niin yksittäiset asiakkaat kuin isot ryhmät voivat valita aktiviteetit oikeasta ohjelmapalveluiden runsaudensarvesta. Tarjolla koiravaljakkoajelu, moottorikelkkasafari, sähköavusteiset fatbiket, lumikenkäily, talviverkkojen kokeminen, kirjolohipilkki takuusaaliilla, karjalanpiirakoiden leipomispaja tai vaikka hiihto- ja kylpyläbussimatka Kolille. Kaikkea tätä ja paljon muita vaihtoehtoja on tarjolla jo ensi talvena!

Jo tällä hetkellä täysin uudistettu Spa Bomba, kylpylähotelli sekä kaksi ravintolaa palvelevat asiakkaita Pielisen mykistävissä rantamaisemissa. Kylpylä- ja hoito-osastolla vieraita hemmottelevat kolme saunaa, viisi allasta, ulkoporealtaat, elämyssuihkut sekä maisemaikkunoista eteen avautuva katseenvangitseva Pielisen selkä. Bomballa kohtaavat kaksi vahvaa ruokakulttuuria. Aitoja italialaisia makuja tarjoava Trattoria Pielinen sekä karjalaisessa hirsitalossa uutta ja perinteistä yhdistelevä Ravintola Bomba. Majoittumiseen ja tilaisuuksiin on useita eri vaihtoehtoja: sviittejä ja huoneita kylpylähotellissa, hirsirivitaloja karjalaiskylässä, persoonallisia juhla- ja kokoustiloja 10-210 hengen tilaisuuksiin.