Arkkitehti/koodari, Akamon Innovations, Joensuu - Maailmankarjalaiset

Arkkitehti/koodari, Akamon Innovations, Joensuu

Heippa Joensuun IT-osaajat, tuuhan siekin mukkaan!

Lähettiin kosiosuen kanssa kosiomatkalle ja haluttaisiin just siut meille!

Viimeistään viimeisimpien kauppauutisten jälkeen on todettava, että tarvitsemme lisää tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Meillä on nyt haussa sekä kokenut koodari/arkkitehti, että uraansa aloittava tulevaisuuden tähtikoodariksi haluava nuori lupaus.

Tarjoamme paikkaa todella kovien ammattilaisten joukossa, jossa voit oppia uutta ja kehittyä entisestään. Emme ole mikään jäykkä kaavoihin kangistunut virasto tai kasvoton pörssiyritys, vaan kasvava IT-talo, jossa osataan myös pitää hauskaa. Olemme aidosti ylpeitä osaamisestamme ja tekemisestämme.

Teemme valtavassa murroksessa olevalle energiatoimialalle erilaisia digitaalisia asiointipalveluita auttaaksemme asiakkaitamme onnistumaan. Maailma sähköistyy, muuttuu vihreämmäksi ja älykkäämmäksi sekä automatisoituu kovalla vauhdilla ja me olemme ratkaisemassa tulevaisuuden ongelmia.

Etua on jos tunnet AWS- tai vastaavia pilvipalveluita (Azure, Google Cloud), DevOps toimintamallin ja tekniikoita sekä hallitset ohjelmointikieliä kuten C# tai TypeScript ja olet sinut NoSQL-tietokantaratkaisujen (esim DynamoDB) kanssa tai osaat vastaavia tekniikoita. Käyttöliittymien rakentamisesta Reactilla saa myös hymyn meidän huulille.

Meillä koodataan asiat niin kuin tehtäisiin itsellemme.

Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää!

Juuso Kari 0503735777
Veli-Matti Laakkonen 0505733021

LinkedIn