Ajankohtaista - Maailmankarjalaiset
Ajankohtaista

Arkkitehti/koodari, Akamon Innovations, Joensuu

Lähettiin kosiosuen kanssa kosiomatkalle ja haluttaisiin just siut meille!

Lue lisää

Haemme heimopäällikölle toista kättä

Maakuntajohtaja Markus Hirvosen molemmat kädet ovat paikallaan, mutta ne eivät riitä kaikkeen. Johdon sihteerin sijaisena toimit toisena kätenä, tutkaparina, ketjukaverina… mitä näitä nyt onkaan.

Lue lisää

Oisit sie meijjä uus Developer-ystävä Joensuuhu?

Kiinnostavatko monipuoliset asiakasprojektit ja haasteiden voittaminen? Sytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa?

Lue lisää

Mekaniikkasuunnittelija, AMT-Systems Oy, Polvijärvi

Etsimme vahvistusta kasvavaan 7 hengen automaatiotiimiimme ja nyt on pätevälle mekaniikkasuunnittelijalle mielenkiintoisia töitä tarjolla. Meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi osallistumaan yrityksen kehittämiseen.

Lue lisää

Siili Solutions avaa uuden toimistonsa Joensuuhun

Haemme Joensuun toimistomme rakentajaksi ja vetäjäksi ihmisläheistä, dynaamista ja hyvin verkottunutta henkilöä, jolla on sekä teknistä että kaupallista näkemystä ja osaamista.

Lue lisää

Tietopalveluasiantuntija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Tule tuottamaan ja jalostamaan tilastotietoa ja tietopalveluja maakuntamme hyväksi. Tietoa, jolla vaikutetaan tulevaisuuteen. Tarjoamme tueksesi asiantuntijoidemme tiedot ja verkostot. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja kehittyä alasi huipputekijäksi. 

Lue lisää

Isäntä tai emäntä Huoneistohotelli Lietsuun

Toivomme löytävämme iloisen isännän tai emännän aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi alkaen mahdollisimman pian ja ainakin syyskuun loppuun asti. Ehkäpä sie asetut meille pysyvästikin?

Lue lisää

Kulttuuriasiantuntija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Tule luomaan kulttuurialasta kukoistava❣️Haemme osa-aikaista kulttuuriasiantuntijaa vauhdittamaan alan kehitystä.

Lue lisää

Process Genius Oy, Joensuu

Selainpohjaisten 3D Digital Twin -ratkaisujen edelläkävijä etsii projektipäällikköä!

Lue lisää

Muovisola, Polvijärvi

Muovisola Oy hakee TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ. Muovisola on muovituotteiden ruiskuvaluun erikoistunut yritys Polvijärvellä, rauhallisen luonnon keskellä. Erikoisosaamistamme ovat ruiskuvalu-, merkkaus- ja kokoonpanopalvelut.

Lue lisää