Ajankohtaista - Maailmankarjalaiset
Ajankohtaista

Ohjelmistokehittäjä, Codemen Oy/Q-Factory Oy

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo kuudella paikkakunnalla, joista uusimpana olemme rantautuneet Joensuuhun. Rekrytoimme nyt ohjelmistokehittäjiä osaavaan porukkaamme. Tällä kertaa haku päällä uudelle toimipaikallemme Joensuussa.

Lue lisää

Ilomantsin apteekki

Haussa farmaseutti Ilomantsin apteekkiin!

Lue lisää

KESÄSEIKKAILU ”SUSIRAJALLA”

Seikkaile Pohjois-Karjalassa ja koe elämäsi kesä hoito- ja hoivatehtävissä. Hae nyt ja tule kesäksi Siun soteen!

Lue lisää

Endomines, Ilomantsi

Haluatko mukaan edistämään kestävää kullantuotantoa? Tule ENDOMINES Oy:lle KAIVOSMITTAAJAKSI

Lue lisää

Muutto maalle

Harkitsetko muuttoa väljemmille vesille maaseudun rauhaan, pienen tilakeskuksen ostoa tai tarvitsetko isomman pihapiirin harrastuksille?

Lue lisää

Hotelli Pogostan Hovi, Ilomantsi

Täysin uudistuneessa Hotelli Pogostan Hovissa Ilomantsissa majoitut huolettomasti ja nautit pohjoiskarjalaisesta vieraanvaraisuudesta! Haemme nyt hotellityöntekijää hotellin monipuolisiin työtehtäviin.

Lue lisää

JTV Sähkö Oy, Liperi

JTV-Sähkö Oy on sähkö-/automaatiosuunnitteluun ja erilaisten laitteiden ja koneiden ohjaukseen, huoltoon sekä langattomaan hälytyksien ja ilmoituksien siirtoon erikoistunut yritys. Kasvumme tueksi haemme tiimiimme teknistä myyjää.

Lue lisää

Ravintolatyöntekijöitä Ravintola Parppeinpirttiin Ilomantsiin

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja positiivisia ravintolatyöntekijöitä kesäsesongin ajaksi. Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa ja iloista asennetta työhön!

Lue lisää

Riveria

Haemme joukkoomme laitoshuoltajia Joensuuhun.

Lue lisää

Matkailun projektipäällikkö / Account manager, Lieksa

Tervetuloa kirjoittamaan Kolin ja Lieksan matkailualueen menestystarinaa osana "Lieksan ja Kolin matkailualueen matkailutuotteiden kestävä menekinedistäminen" -hanketta.

Lue lisää