Ajankohtaista - Maailmankarjalaiset
Ajankohtaista

Oddy Digital Oy, Joensuu

Haemme nyt Digital Marketing Manageria Joensuuhun, Kuopioon, Iisalmeen tai Espooseen. Joensuuhun avaamme toimiston syksyllä 2020.

Lue lisää

Pitkospuu Productions Oy, Joensuu

Meidän mukavasti lämmittävällä leirinuotiolla olisi tilaa uudelle retkioppaalle, joka johdattaa asiakkaitamme eteenpäin tällä markkinoinnin upottavalla suolla.

Lue lisää

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Matkailijavirran kasvaessa Bomballe tarvitaan lisää iloisia matkailualan ammattilaisia.

Lue lisää

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, Joensuu

Haemme Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:lle Joensuuhun markkinointipäällikköä vastaamaan PKS Sähkökaupan markkinoinnista.

Lue lisää

Premetec Production Oy, CNC-koneistaja, Outokumpu

Kotimainen teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt vakaa ja vahva Premetec Production Oy etsii riveihinsä ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Outokumpuun.

Lue lisää

Siun Sote

67 avointa työpaikkaa. Siun Sote hakee nyt esim. hammaslääkäriä Kiteelle, koulupsykologia Liperiin ja fysioterapeuttia Joensuuhun.

Lue lisää

Projektipäällikkö puurakennesuunnitteluun, Timber Bros Oy, Joensuu

Vuonna 2012 perustettu puurakentamiseen erikoistunut insinööritoimisto Timber Bros Oy etsii joukkoonsa osaavaa projektipäällikköä kehittämään ja johtamaan puurakennuskohteiden rakennesuunnitteluprojekteja.

Lue lisää

Binderholz Nordic Oy, Lieksa, Nurmes

Binderholz Nordic Oy on pienestä sahalaitoksesta yli 60 vuotta sitten alkunsa saanut massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Binderholz etsii nyt riveihinsä sähköasentajia ja tuotantotyöntekijöitä sekä kunnossapidon esimiestä.

Lue lisää

Heimopäälliköksi Markus Hirvonen

Heimopäällikköähän tässä haettiin ja oli mahtava huomata, että minä sovin siihen brändiin. Nöyräksi kyllä vetää. Haluan olla kokoamassa yhteisöjä ja ihmisiä. Kukaan ei saa yksinään asioita aikaan, Hirvonen sanoo.

Lue lisää

Hyvän mielen leipuri Joensuun Rantakylästä

Joensuulainen Sanna Ryhänen antaa ilmaiseksi leivonnaisiaan niille, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa tai leipoa itse. Sanna palkittiin yksinäisyyttä vähentävästä teosta Pohjois-Karjalan maakuntapäivänä.

Lue lisää