Ajankohtaista - Maailmankarjalaiset
Ajankohtaista

Tuotantotyöntekijä, Wirell Oy, Joensuu

Olemme joensuulainen, vuonna 2014 perustettu kasvava muovi- ja sähköalan kotimainen perheyritys. Meillä on alalta yli 20-vuoden kokemus. Viimevuoden liikevaihtomme oli yli 1,2 miljoonaa euroa. Valmistamme halogeenivapaita sähköasennusputkia ja putkijohtoja. Tuotteitamme käytetään rakennusteollisuudessa, uudis- ja saneerauskohteisiin.

Lue lisää

Jakeluautonkuljettaja, Kuljetus P. Kiiskinen Oy, Kontiolahti

Kuljetus P. Kiiskinen Oy on Kontiolahdella vuonna 2019 perustettu vakavarainen kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Yrityksemme on tunnettu henkilökohtaisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Lue lisää

Tuotantoinsinööri, Pielisen Betoni Oy, Outokumpu

Olemme kompensoidun betonin edelläkävijä, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudesta. Haemme sinua runkoelementtituotantoon tuotantoinsinööriksi.

Lue lisää

Kokki, Ravintola Filipof, Joensuu

Mieleenpainuvia illallisia, maistuvia lounaita, elämäniloa hyvän ruoan äärellä! Kokin lisäksi Filipofissa on haussa myös vuorovastaavan ja tarjoilijan työpaikat.

Lue lisää

Myyjä, Kesport Ilomantsi

Kesport Ilomantsi hakee aidosti innostunutta, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevaa, asiakaspalvelua ja työtä pelkäämätöntä myyntitykkiä.

Lue lisää

Huipputöitä ICT-alalla Joensuu seudulla

Pohjois-Karjala on pullollaan upeita ICT-alan työmahdollisuuksia alan huippuyrityksissä. Työn lisäksi arkea rikastavat mahtavat maisemat, leppoisat ihmiset ja aktiivinen, mutta rento elämänrytmi. Alueella on runsaasti tarjontaa myös muiden alojen työpaikoista, joten töitä löytyy myös puolisolle. Tutustu työmahdollisuuksiin!

Lue lisää

CNC-koneistaja, Premetec Production Oy, Outokumpu

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta joko CNC-sorvauksesta ja/tai jyrsinnästä.

Lue lisää

Automaatiosuunnittelija, AMT Systems Oy, Polvijärvi

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen tukemaan yrityksemme kasvua ja kehitystä.

Lue lisää

Projektisuunnittelija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Joensuu

Haemme määräaikaista projektisuunnittelijaa kuntien kanssa tehtävään ilmastotyön kehittämiseen.

Lue lisää

Laitoshuoltaja, Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiö, Heinävesi

Kylämäinen asumisyhteisö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, puhtaan Juojärven rannalla Heinävedellä, Itä-Suomessa. Leväniemen toimintakeskus on Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön hallinnoima yksityisen sosiaalipalvelualan yksikkö.

Lue lisää