Ajankohtaista - Maailmankarjalaiset
Ajankohtaista

CNC-koneistaja, Premetec Production Oy, Outokumpu

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta joko CNC-sorvauksesta ja/tai jyrsinnästä.

Lue lisää

Automaatiosuunnittelija, AMT Systems Oy, Polvijärvi

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen tukemaan yrityksemme kasvua ja kehitystä.

Lue lisää

Projektisuunnittelija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Joensuu

Haemme määräaikaista projektisuunnittelijaa kuntien kanssa tehtävään ilmastotyön kehittämiseen.

Lue lisää

Laitoshuoltaja, Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiö, Heinävesi

Kylämäinen asumisyhteisö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, puhtaan Juojärven rannalla Heinävedellä, Itä-Suomessa. Leväniemen toimintakeskus on Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön hallinnoima yksityisen sosiaalipalvelualan yksikkö.

Lue lisää

Työntekijä haalaustiimiin, Joen Konehaalaus Oy, Joensuu

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja muuttuvat työkohteet, monipuoliset työtehtävät sekä hyvän tiimihengen omaavan työporukan.

Lue lisää

Automaatioinsinööri, Outoplan Oy, Joensuu

Outoplan Oy on teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Palvelemme ammattitaitoisesti teollisuutta ja julkista sektoria teknisessä suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa esiselvityksistä käyttöönottoon.

Lue lisää

Kokki ja/tai Ravintolatyöntekijä, Jakeluasema Rissanen Oy, Joensuu

Huoltoasema on rakennettu Reijolan kylälle v 1981. Siitä asti se on toiminut alueen kokoontumispisteenä, jonne tullaan vaihtamaan kuulumiset kahvikupposen ääressä.

Lue lisää

Hyvinvointi- ja koulutusasiantuntija, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Tee työtä, jolla on merkitys ja tuo asiantuntemuksesi maakuntamme hyväksi. Tarjoamme tueksesi asiantuntijoidemme tiedot ja verkostot. Seurassamme voit olla rennosti oma itsesi ja kehittyä alasi huipputekijäksi.

Lue lisää

Kahvilamyyjä, Heinosen Leipomo Oy, Joensuu

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Kiinnostaako työ herkullisten leivonnaisten ja lounaiden parissa?

Lue lisää

Toiminnanjohtaja, Joensuun seudun Leader -yhdistys

Joensuun seudun Leader –yhdistys on maaseudun kehittämisyhdistys, joka valmistelee hankkeita yhdessä hakijoiden kanssa, kanavoi julkista rahoitusta erilaisille hankkeille ja hakee siinä samalla itsekin rahoitusta maaseutua kehittäviin ja kokeileviin toimiin. Ketterän ja pienen työporukkamme arjessa korostuvat tiimityö ja toisaalta taas itsenäinen tapa toimia.

Lue lisää